Framtidslandslaget

Framtidslandslaget – bli en del av handbollens framtid! Framtidslandslaget är ett exekutivt nätverk för dig som vill förena affärsnytta med unika insikter i svensk landslagshandboll. Vi är en del av en sund samhällsutveckling som jobbar för att utveckla talanger och skapa en stark grund för framtiden. Vi förenar handbollen med spännande aktiviteter och affärsmöjligheter för dig som partner.

När Framtidslandslaget bildades var målet att samla personer i näringslivet med ett genuint handbollsintresse och gemensamma värderingar. Lika viktigt var det att hitta partners som är affärsmässigt är intressanta för varandra. Idag är vi mycket stolta över resultatet. Nätverket  har blivit en mötesplats där partners stöttar spännande talanger och värnar om svensk handbolls fortsatta position i världstoppen samtidigt som vi knyter kontakter inom näringslivet

Världsklass – i allt vi gör. Handboll är en för alla tillgänglig och attraktiv sport, som engagerar och omfattar både elit- och breddverksamhet för barn, ungdomar och vuxna. I Sverige finns cirka 450 handbollsföreningar och 135 000 aktiva spelare – varav 50 procent är killar. Det gör det till den mest jämställda sporten.

För mer info kontakta Stefan Lövgren på 0708-11 85 93 eller [email protected]

AFFÄRER & SPORT

Handbollslandslagen har en djup förankring i det svenska folkets hjärta. Genom oss får ni möjligheten att komma nära såväl landslag som publik, där ”fair play” är nyckelordet. Ni får också värdefulla affärskontakter genom våra nätverksträffar, samtidigt som ni stödjer svensk handbolls framtid. Framtidslandslaget är en vass plattform för affärer.

FÖLJ OSS PÅ PLATS

OS-finalen i London 2012, damernas EM i Sverige 2016, vinsten mot hemmanationen Kroatien i EM 2018 och premiären av herrarnas EM 2020 i ett kokande Scandinavium – träffar som var speciella och gav oss fantastiska minnen tillsammans! I framtiden kommer vi självklart att fortsätta arrangera resor med de stora turneringarna som mötesplats.

LANDSKAMPSEVENT

Vid varje seniorlandskamp är det även samling för våra partners och Framtidslandslaget. Program och upplägg bestäms inför varje landskamp. Ni kommer att få en inbjudan och avgör själva när ni vill vara med i det ordinarie programmet och när ni vill göra något unikt för just ert företag.

TELIA

Den nya generationens telekomföretag

TRELLEBORG

Skapar nya möjligheter av dina utmaningar

POLYKEMI

Brings out the best in plastic

PANDOX

A leading owner of hotel proporties

POMONAGRUPPEN

Investmentbolag som genom långsiktighet och industrikunskap utvecklar nischade bolag

TICTAC LEARN

 Nordens ledande aktör inom EdTech

COREM PROPORTIES

Proporites for the future

MANNHEIMER SWARTLING

Det självklara affärsjuridiska valet 

LOOMIS

Managing cash in soceity

PWC

För ett företagande som inger förtroende

OH MY

En Schysst™ byrå där saker tar fart

INTERFLORA

The Flower Effect

ANTICIMEX FÖRSÄKRING

Att förebygga och skydda

Simplicity

Hållbara investeringar i aktie- och räntefonder