Partners

BLI EN DEL AV LANDSLAGET!

Som partner till Svenska Handbollslandslaget får ni en unik möjlighet att associeras med ett av landets mest framgångsrika och folkkära landslag. Med en stark kommunikativ plattform har vi möjligheten att erbjuda företag skräddarsydda lösningar för maximal effekt oavsett om det gäller försäljning, exponering eller varumärkesbyggande.

Affärsmässiga samarbeten är viktiga för oss – därför erbjuder vi samarbetsmöjligheter med alla typer av företag, från det stora företaget som vill synas i internationella sammanhang till aktören med lokalt fokus i samband med landskamper. Svenska Handbollslandslagets partnerskap bygger på ett nära samarbete och vi har som ambition att ligga i framkant inom svensk idrott när det gäller givande sponsorsamarbeten. Vi är nära, äkta och modiga – både på och vid sidan av planen.

Tillsammans når vi framgång

Affärsmässiga samarbeten är viktiga för oss – därför erbjuder vi samarbetsmöjligheter med alla typer av företag, från det stora företaget som vill synas i internationella sammanhang till aktören med ett lokalt fokus i samband med en landskamp. Svenska Handbollslandslaget bygger sina partnerskap på ett nära samarbete och har som ambition att ligga i framkant inom svenska idrott när det gäller givande sponsorsamarbeten. Vi är nära, äkta och modiga – både på och vid sidan av planen.

Välkommen till Svenska Handbollslandslaget!

HUVUDSPONSOR

ATG är stolt huvudsponsor till Svensk Handboll

LANDSLAGSPARTNER

Branschexklusivitet och unika exponeringsmöjligheter ger våra landslagspartners de bästa förutsättningarna för ett givande och nära samarbete.

PARTNER

Våra partner skapar förutsättningar för att vi ska utveckla handbollen och i gengäld har vi en stark kommunikativ plattform som ger företag möjligheten att växa och utvecklas.

SUPPLIER

Genom att leverera produkter och tjänster till landslaget och landskamper säkerställer suppliers att vi har de bästa förutsättningarna att lyckas.

TECH PARTNER

Våra tech partners driver utveckling och hjälper oss att ligga i framkant gällande handbollsupplevelsen, både för besökaren i arenan och fansen hemma i TV-soffan.

FRAMTIDSLANDSLAGET

Framtidslandslaget är ett exekutivt nätverk för dig som vill förena affärsnytta med unika insikter i svensk landslagshandboll.

CODE OF CONDUCT

Uppförandekod

Läs här

NEH SVENSKA AB

Merchandise

neh.com | 0706-00 08 12

ISP SPORT

Arenareklam

isp-sport.se | 0706-30 58 80          

Stefan Lövgren är VD för Svenska Handbollslandslaget AB och ordförande för Handbolls-VM 2023. Sedan 2016 sitter han även med i EHFs exekutiva kommitté. 

STEFAN LÖVGREN

VD | 0708-11 85 93              [email protected]

Emma Håkansson är marknadskoordinator för Svenska Handbollslandslaget AB.

EMMA HÅKANSSON

Marknadskoordinator | 0708-11 02  12 [email protected]

Tobias Frejfors är projektledare för våra landskamper och evenemang.

TOBIAS FREJFORS

Projektledare |  0709-70 64 65 [email protected]

Sara Berg är projektledare för våra event och partners. 

SARA BERG

Projektledare | 0709-66 54 10              [email protected]