Huvudsponsor

HUVUDSPONSOR

ATG är stolt sponsor till Svensk Handboll. Sporten är, precis som travet, en riktig publiksport. Därför känns ett partnerskapen mellan ATG och Svensk Handboll som en riktigt bra match. Partnerskapet startade 1 juli 2021 och vi har en spännande avtalstid – Fyra säsonger; fyra VM, fyra EM och två OS väntar. Samarbetet  innefattar såväl förbundet, landslagen, högsta serierna och ATG Svenska Cupen.

Svensk Handboll värnar om en trygg idrott som är fri från mobbning, trakasserier, hot, våld och övergrepp. En idrott där alla känner sig välkomna och delaktiga och får delta och utvecklas efter sina egna förutsättningar. För  ATG är inkludering, gemenskap och jämställdhet viktiga frågor och många  värderingar stämmer bra överens med Svensk Handboll. Tillsammans hjälps vi åt att motverka utanförskap och ohälsa inom idrott.

För mer info kontakta Stefan Lövgren på 0708-11 85 93 eller [email protected]

HANDBOLLENS HJÄLTAR

Handbollens hjältar är ett initiativ där ATG hjälper handbollen med att inspirera handbollsföreningar till att visa att det finns olika typer av hjältar/eldsjälar och lyfta det viktiga jobb som görs, men som inte alltid syns. Under oktober porträtteras fyra hjältar med varsin film där de berättar sin historia. Vid landskampen mellan Sverige och Danmark den 16 oktober var hjältarna på plats och hyllades i Scandinavium i Göteborg.

ATG SVENSKA CUPEN

Efter ett över 30 år långt uppehåll gjorde Svenska cupen comeback i augusti 2021 och säsongen 22-23 var den första upplagan som spelades i sin helhet, med kvalificeringsmatcher i distrikten under våren, gruppspel under hösten och ett gastkramande slutspel under hösten och vintern. Från och med säsongen 23-24 avgörs ATG Svenska cupen i ett Final4-arrangemang.

MATCHENS LIRARE

Från 1 januari 2022 har ATG utsett Matchens lirare i inhemska finalmatcher och hemmalandskamper. Matchens Lirare-priset från ATG bestod ursprungligen av ett diplom samt 1 000 kronor att skänka till en av Matchens Lirare utvald hjälporganisation.