Nyheter

Dam | Herr / 15 februari 2020

Följ landslagsspelarna i helgen

Champions League, Bundesliga, EHF-cupen och SHE – här är matcherna med våra mästerskapsspelare som sänds på svenska kanaler och streamingtjänster i helgen.

LÖRDAG

14.00 Skuru IK–Önnereds HK
Sänds på C More
Mathilda Lundström och hennes Skuru chans att ta över serieledningen från H65 Höör som spelar först i morgon. Match mot liganian Önnered här.

17.15 Montpellier HB–Mesjkov Brest
Sänds på Viaplay
Fredric Petterssons Montopellier ligger trea i grupp B och tar emot nästjumbon från Vitryssland.

17.30 Elverum Håndball–SG Flensburg-Handewitt
Sänds på Viaplay & Viafree
Det an vara sista chansen till slutspelsplats för Elverum som möter tyska mästaren Flensburg-Handewitt med svenskduon Jim Gottfridsson och Simon Jeppsson. Flensburg ligger femma med nio poäng på elva matcher.

19.30 TTH Holstebro–Rhein-Neckar Löwen
Sänds på Viaplay & Viafree
Mikael Appelgren, Andreas Palicka och Jerry Tollbring är i Danmark för att ta sig ann Holstebro i EHF-cupens gruppspel.

SÖNDAG

14.05 Füchse Berlin–SC Magdeburg
Sänds på Viaplay & Viafree
Magdeburg, med svensktrion Daniel Pettersson, Albin Lagergren och Tobias Thulin, har åkt ner till femteplats i ligan, en poäng bakom fyran Füchse. Spännande och prestigefullt möte med derbykänslor. 

16.45 Lugi HF–H65 Höör
Sänds på Sportkanalen & C More
Skånske derby I Lund. Kan Lugi hota starka H65 som slåss för seriesegern, anförda av bland annat landslagsspelarna Emma Lindqvist och Kristin Thorleifsdóttir?

17.00 Pick Szeged–Paris Saint-Germain
Sänds på Viaplay & Viafree
Jonas Källmans Pick Szeged och Kim Ekdahl Du Rietzs PSG jagar två gruppsegern och är båda två poäng bakom Barcelona med tre matcher kvar. Här möts de i Ungern.

Sugen på att se ännu fler matcher från olika ligor och länder? Handbollskanalen.se, Everysport.tvTV-matchen.nu och Tv.nu listar massor av matcher.