Nyheter

Dam / 19 mars 2018

Upplagt för publikfest i Skövde

På lördags bjuds det på handboll i världsklass när Sverige tar emot Serbien i EM-kvalet i Arena Skövde – och det kommer att bli bra tryck på läktarna. I dagsläget är det bara ståplatsbiljetter som finns kvar att köpa.
– Det ska verkligen bli superkul att komma till Skövde och spela inför storpublik, säger den svenska lagkaptenen Sabina Jacobsen.

• • •

Damlandslaget samlas i dag i Serbien där det första mötet mellan lagen spelas på onsdag. Returen spelas i Arena Sköve på slutet och det lag som eventuellt vinner på onsdag kan säkra en EM-biljetten i Skövde på lördag, trots att det då återstår två matcher efter det.
– Serbien borta är bland det tuffaste du kan stöta på, men jag hoppas förstås att vi vinner och att vi i så fall får möjligheten att säkra EM-platsen i Skövde på lördag, säger Sabina Jacobsen.
Sånär som på enstaka singelplatser är det slutsålt på sittplats, men på ståplats finns det fortfarande biljetter kvar att köpta.

– Det är fantastiskt kul med det stora intresset och att vi redan nu lyckats fylla sittplatserna. För vår del känns det så klart jätteroligt att landslaget är på plats i Skövde framför allt för att våra barn och ungdomar får möjlighet att se sina idoler spela handboll live. Att biljettintresset har varit stort innebär också att det kommer bli en härlig stämning på läktarna, så jag vill verkligen uppmana de Skövdebor som ännu inte köpt biljett att ta tillfället i akt för det kommer bli ett riktigt häftigt handbollarrangemang i Arena Skövde på lördag, säger Jan Karlgren, ordförande i Västergötlands Handbollsförund och lokal projektledare för evenemanget.
Återstående biljetter till Sverige–Serbien på lördag säljs på handboll.ebiljett.nu.
Text: Daniel Vandor
Foto: Bildbyrån