Nyheter

Herr / 20 oktober 2017

Biljetterna till svenska EM-uppladdningen släppta

Dubbla landskamper mot Ljubomir Vranjes Ungern – det är vad som väntar handbollslandslagets under EM-uppladdningen. I dag har biljetterna till matcherna i Kinnarps Arena i Jönköping den 6 januari och Partille Arena den 8 januari släppts.

• • •

Sverige mot Ungern. Kristján Andrésson och Martin Boquist mot Ljubomir Vranjes och Björn Sätherström. Veszpremstjärnan Andreas Nilsson mot klubbkompisarna Roland Mikler och Mate Lekai. Det är upplagt för handbollsfesten i början av januari.
Den första matchen lagen emellan spelas i Kinnarps Arena i Jönköping den 6 januari i samarbete med ungdomsturneringen Hallbybollen och två dagar senare är det dags för EM-genrepet i Partille Arena. Biljetterna till de båda matcherna har nu släppts på handboll.ebiljett.nu.
– Matcherna i Jönköping inför EM i Polen och VM i Frankrike var riktigt häftiga och speciella minnen för mig. Det är extra kul när så många unga handbollsspelare kommer tillsammans med sina lagkamrater för att lyfta fram oss, säger Kielproffset Lukas Nilsson.
Även Ljubomir Vranjes ser fram emot matcherna och uppladdningen i hemstaden Göteborg.
–  Personligen är det förstås härligt att vara i Sverige, men det som är viktigast är att vi får bästa möjliga förutsättningar i våra förberedelser inför EM. Det får vi, både vad gäller träningar och matcher. Sverige visade i VM i vintras att de är tillbaka i världstoppen och det blir en härlig utmaning för oss att möta dem, säger Vranjes.
Sverige inleder EM i Kroatien den 12 januari mot Island. Sedan väntar också Serbien och hemmanationen Kroatien i gruppspelet i Split.
SVERIGES UPPLADDNING INFÖR EM I KROATIEN
6 januari: Match mot Ungern i Kinnarps Arena, Jönköping
8 januari: Match mot Ungern i Partille Arena
Biljetter till Jönköping och Partille köps via handboll.ebiljett.nu
SVERIGES GRUPPSPEL I EM I KROATIEN
12 januari, 18.15: Island (Spaladium Arena, Split)
14 januari, 18.15: Serbien (Spaladium Arena, Split)
16 januari, 20.30: Kroatien (Spaladium Arena, Split)
Text: Daniel Vandor
Foto: Bildbyrån