Nyheter

Herr / 21 december 2021

Landskamp flyttas från Jönköping till Alingsås

Under eftermiddagen kom beskedet att Hallbybollen ställs in. Det innebär också att herrlandskampen mellan Sverige och Nederländerna den 6 januari inte kommer att spelas i Jönköping utan att den flyttas till Alingsås där lagen bor och tränar i EM-förberedelserna.

Som en effekt av de nya restriktioner som regeringen och Folkhälsomyndigheten tidigare i dag presenterade gällande läger och cuper har ungdomsturneringen Hallbybollen 2022 ställts in. Då landskampen mot Nederländerna den 6 januari skulle arrangeras i samverkan med Hallbybollen har beslut fattats att den inte kommer att spelas i Husqvarna Garden i Jönköping.

I stället flyttas landskampen till Estrad Alingsås där lagen också kommer att mötas den 8 januari innan avresan till EM i Slovakien och Ungern sker den 11 januari.

Återköp av biljetter till landskampen i Jönköping kommer göras i enlighet med köpvillkoren (biljettpris exklusive serviceavgift) och till er som köpt biljetter återkommer vi inom kort med hantering kring detta.

Vi återkommer också inom de närmsta dagarna med information kring eventuellt biljettsläpp till Sverige–Nederländerna i Alingsås den 6 januari.

SVERIGES LANDSKAMPER INFÖR EM

Torsdag 6 januari, 19.05: Nederländerna, Estrad Alingsås
Lördag 8 januari, 16.05: Nederländerna, Estrad Alingsås
Sveriges EM-trupp