Nyheter

Landslaget / 10 september 2019

Handbollen och ISP fördjupar och förlänger samarbetet

Rättighetsbolaget ISP Sport och Svenska Handbollslandslaget AB har framgångsrikt samarbetat sedan 2013. Nu har ett nytt utökat avtal gällande kommersiella rättigheter har tecknats över 2022.
– Det innebär att vi nu har rätten att sälja fler kommersiella rättigheter kopplat till handbollen, säger Andreas Ottermark, VD ISP Sport & Marketing AB.

• • •

Ett framgångsrikt samarbete som fördjupats under åren fortsätter att växa. Det nya avtalet innebär att ISP framöver innehar fler kommersiella rättigheter rörande svensk handboll, bland annat ungdoms-SM i handboll.
– Vårt samarbete och strategi har fungerat väldigt bra genom åren och gett den kommersiella utveckling vi haft som målsättning. Nu ska vi tillsammans ta det ytterligare ett steg och med det skapa ännu bättre förutsättningar för fortsatt utveckling av handbollen och våra partners, säger Stefan Lövgren, vd för Svenska Handbollslandslaget AB.
För ISP är samarbetet kring Svenska Handbollslandslaget AB ett gott exempel på hur man vill arbeta med både kunder och uppdragsgivare. Att växa och vinna tillsammans.
– Vi är väldigt glada över att få ett fortsatt och fördjupat förtroende. Landslagen i handboll är bland de mest folkkära i landet och sportens genuina värderingar är något som efterfrågas på marknaden. Med ungdoms-SM och övriga nya rättigheter kan vi nu leverera hela värdekedjan från exponering och känslofyllda upplevelser till event och associationsrättigheter kopplat till både bredd och elit, säger Andreas Ottermark, vd för ISP Sport.