Nyheter

Partners / 9 januari 2024

Fördjupat samarbete med Scandic

Scandic har förnyat och fördjupat sitt samarbete med Svenska Handbollförbundet. Det nya avtalet är skrivet på tre år och innefattar förutom boende för landslaget och förbundet ett nytt specialpris som kommer att delas ut till årets domare. 

Scandic har i närmare 30 år varit boendepartner till Svenska Handbollförbundet och samarbetet har omfattat såväl landslags- och förbundsverksamheten som elitdomarna. Det nya avtalet sträcker sig till och med 2026.

Hotellkedjan fortsätter att erbjuda boende, konferensmöjligheter och samlingsplatser på Scandics hotell i hela landet ska och från och med 2024 kommer år kommer ett nytt pris delas till årets handbollsdomare.

– Vi brinner för idrott i alla dess former och som idrottens hotellkedja har vi stor erfarenhet att erbjuda bra gästupplevelser till landslag likväl som till våra viktiga barn- och ungdomslag. Och det känns förstås mycket roligt att vi i år tillsammans med förbundet ska dela ut pris för årets handbollsdomare, ett pris som syftar till att belysa och hylla domarens roll, säger Rickard Forsberg, Partner Manager, Scandic Sverige.

Stefan Lövgren, vd för Svenska Handbollslandslaget AB och ansvarig för partnerfrågor för Svenska Handbollförbundet:

– Scandic har i flera decennier varit en bekant samlingsplats för våra landslag under samlingar och mästerskap i Sverige och det är lika självklart som glädjande att samarbetet fortsätter. De fortsätter också att stötta domarna i svensk handboll och det känns fantastiskt att de tagit initiativ till det nya priset där årets domare efter varje säsong kommer att uppmärksammas och hyllas.

OM SCANDIC HOTELS SVERIGE

Scandic Hotels i Sverige är en del av Scandic Hotels Group, Nordens största hotellföretag med cirka 280 hotell och 58 000 rum i drift och under utveckling. I Sverige driver Scandic 89 hotell från Malmö till Kiruna på 37 orter under varumärkena Scandic Go, Scandic och Signature Collection. Scandic är ledande inom hållbarhet och varit en pionjär när det kommer till att integrera hållbarhetsarbete i alla sina verksamheter. www.scandichotelsgroup.com