Nyheter

Bild på VM-kakan som är ett samarbete mellan VM 2023 och Kakservice
VM-kakan i samarbete mellan VM 2023 och Kakservice
Landslaget | VM 2023 / 14 december 2021

Klart med officiell VM-kaka 2023

Svensk Handboll skriver avtal med Kakservice för den officiella VM-kakan för handbolls-VM 2023.
– Vi ser fram emot ett unikt handbollsår 2023, där Sverige arrangerar två mästerskap samma år. Herrarna spelar i januari och damerna i december. Att det blir spänning på absolut högsta nivå kan jag nog garantera, säger Stefan Lövgren, ordförande i Handbolls-VM 2023 Sverige AB.

– Morgondagens framgångar inom handbollen finns ju självklart i dagens unga. En bred bas är ju avgörande för att kunna bygga riktigt högt och vi ser gärna att fler barn och unga testar handboll. Genom avtalet med Kakservice når vi ut till tusentals idrottsklubbar och kan öka intresset inför våra två handbolls-VM 2023. Samtidigt kan vi skapa nyfikenhet på sporten och därigenom locka fler ungdomar att pröva handbollen, säger Stefan.

VM-kakan kommer vara tillgänglig i Kakservice sortiment från och med januari 2022. Kakan, som är en chokladdröm bakad i Sverige, kommer att säljas av idrottsföreningar och skolklasser.
– Vi har mycket goda relationer med idrottsklubbarna och genom avtalet kan vi erbjuda Svensk Handboll en bra kommunikationskanal för sitt långsiktiga arbete, säger Jan Truuväärt på Kakservice AB.

– Genom åren har vi på Kakservice hjälpt tusentals skolklasser och idrottsföreningar att tjäna pengar till träningsläger, cuper och klassresor, säger Jan.

VM-kakan levereras tillsammans med ett unikt MiniMagasin som innehåller historiska svenska VM-medaljlag, en spelarintervju och lite om handbollstaktik. Sist men inte minst en tävling där förstapriset är finalpaket med biljetter till finalen i Tele2 Arena, övernattning på Scandic Hotels och resa med SJ tur och retur till Stockholm.
– Det ska bli spännande att samarbeta med Kakservice. Jag skulle nog säga att det här är ett riktigt drömavtal, säger Stefan.

För mer information, vänligen kontakta:

Stefan Lövgren, Ordförande i Handbolls-VM 2023 Sverige AB
[email protected], +46 70 811 85 93

Jan Truuväärt, Kakservice AB
[email protected], +46 31-27 22 20

Läs mer om VM 2023 och säkra din plats på handball23.com