Nyheter

VM 2023 / 1 november 2022

O’Learys blir officiell Fan Zone till Handbolls-VM 2023

Den svenska VM-organisationen för handbolls-VM 2023 och O’Learys har inlett ett samarbete som innebär att O’Learys sportbarer ska vara den officiella fanzonen till mästerskapet.

O’Learys har cirka 115 restauranger runt om i världen. De erbjuder en komplett upplevelse, med en kombination av sport och mat i en härlig atmosfär med aktiviteter såsom bowling, shuffleboard, dart, m.m. Konceptet riktar sig till ett brett spektrum av gäster, både privatpersoner och företagare.

Redan under senaste europamästerskapet i Sverige 2020, var O’Learys Tolv, som ligger i anslutning till Tele2 Arena, den officiella fanzonen. Det samarbetet var framgångsrikt och väldigt uppskattat av gästerna.

– O’Learys Tolv var med EM 2020 och tillsammans lyfte vi hela upplevelsen av finalhelgen i Stockholm. Nu utökar vi samarbetet och sprider handbollen runt om i landet och tillsammans med O’Learys erbjuder vi alla fans en arena även på den lokala orten. Vi vet att de alltid levererar i mästarklass och att de har en stark förankring inom svensk idrott. Vi är väldigt nöjda med samarbetet, säger Krister Bergström, VD Handbolls-VM 2023 AB.

– Handboll är en väldigt folklig sport i Sverige och med vår spridning kommer vi kunna ta handbolls-VM ut till alla i Sverige vilket känns fantastiskt. Tillsammans med våra gäster kommer vi skapa en fantastisk upplevelse på alla O’Learys. Dessutom kommer det bli ett unikt handbollsår med två världsmästerskap på hemmaplan vilket känns extra spännande, säger Caroline Linton, Head of Marketing O’Learys Trademark.

Handbolls VM 2023 arrangeras 12–29 januari. Biljetter till VM 2023 går att köpa på www.handball23.com och bokning av bord till din lokala O’Learys görs på www.olearys.se med koden: olearysgameday (koden ger gratis aktivitet på valfri O’Learys i samband med handbolls-VM, se villkor på hemsidan).


För mer information kontakta:
Krister Bergström, VD Handbolls-VM 2023 Sverige AB
[email protected] eller 070-352 56 22

Mats Olsson, medieansvarig Handbolls-VM 2023 Sverige AB
[email protected] eller 070-633 61 30

Caroline Linton, Head of Marketing O’Learys Trademark
[email protected] eller 0730-608099