Nyheter

VM 2023 / 29 oktober 2021

VM 2023 väljer Avisita som officiell bokningspartner

Under januari 2023 kommer handbolls-VM för herrar att spelas på fem orter i Sverige och i december samma år kommer damernas VM att spelas på två orter i Sverige. Organisationen av handbolls-VM 2023 väljer att fortsätta det framgångsrika samarbetet med Avisita som officiell bokningspartner för logi och konferens. Servicen förenklar för partners, media och publik att planera och boka sitt evenemangsbesök.

Avisita har en mångårig erfarenhet som bokningspartner och erbjuder kundanpassade logi-, mötes- och konferensbokningstjänster med fokus på kostnadsmedvetenhet, resursavlastning och effektiv administration för sina uppdragsgivare. Avisita gör även helhetslösningar för evenemang med ansvar för hela bokningsprocessen, exempelvis vid olika mästerskap. Avisita värnar om miljön och arbetar aktivt och förebyggande, enligt sin miljöpolicy, för att förbättra verksamheten och dess tjänster inom miljöområdet. Som bokningspartner till handbolls-VM blir Avisita centralbokning för boende, transporter och kringarrangemang.

– Handbollen ligger oss varmt om hjärtat och vi är stolta över att mästerskapsorganisationen återigen väljer Avisita som bokningspartner för sina internationella evenemang. Ju mer vi lär känna sportens olika målgrupper, desto bättre utbud och service kan vi erbjuda vid dessa tillfällen. Det leder till en positiv utveckling för alla parter. Alla som vill uppleva handboll på plats under VM kan ringa vår centralbokning och få hjälp med att hitta det bästa boendet utifrån sina önskemål, säger Karolina Flink Berndtsson, VD Avisita.

Under januari 2023 arrangerar Sverige handbolls-VM för herrar tillsammans med Polen. I Sverige genomförs gruppspel i Göteborg, Malmö, Jönköping och Kristianstad samt huvudrundor i Göteborg och Malmö. Det svenska laget kommer att spela i Göteborg både under det första gruppspelet och under det andra gruppspelet. Finalen kommer att spelas på Tele2 Arena i Stockholm inför drygt 22 000 handbollsfans samt miljontals TV-tittare världen över. Damernas VM genomförs i december 2023 tillsammans med Norge och Danmark. Göteborg och Helsingborg är värdorter i Sverige.

– Vi gläds åt att återigen samarbeta med Avisita. Att ha en mycket god servicegrad i det som Avisita erbjuder är väldigt avgörande för många intressenter kring ett VM och Avisita har alltid levererat en mycket god tjänst i de tidigare mästerskapen, säger Krister Bergström, VD för VM-bolaget.

För mer information, kontakta:

Krister Bergström, VD Handbolls-VM 2023 Sverige AB
[email protected] eller 070-352 56 22

Karolina Flink Berndtsson, VD Avisita
[email protected] eller 070-966 46 68 

Mats Olsson, medieansvarig Handbolls-VM 2023 Sverige AB
[email protected] eller 070-633 61 30

För hjälp med boende och skräddarsydda arrangemang, kontakta Avisita:
[email protected] eller 075-240 10 50