Nyheter

Dam | Herr / 4 januari 2021

Stena Recycling i samarbete med Handbollslandslaget

Stena Recycling startar ett första inledande samarbete med Svenska Handbollförbundet i samband med herrlandslagets EM-kval den här veckan och VM-slutspelet som går av stapeln i Egypten i mitten av januari.

Handboll är en populär sport i Sverige och landslagshandbollen drar storpublik samt skapar stort engagemang. Matcherna följs av miljonpublik oavsett om det är damer eller herrar som spelar. Detta tillsammans med de värderingar och det arbete inom hållbarhet som Svenska Handbollförbundet står för, gör att Stena Recycling väljer att gå in som sponsor.

– Svenska Handbollförbundets tydliga arbete med hållbarhet och klokt resursanvändande, ansvarstagande, jämställdhet mellan lagen och inte minst inkludering gör dem till en intressant samarbetspartner för Stena Recycling, säger Mattias Nilsson, chef för sälj & marknad.

Satsningen innebär i ett första skede att lära känna Svenska Handbollförbundet och landslagen, och kommer att synas i form av exponering på matchtröjorna under VM i Egypten samt i sociala media ​och ilLandslagets app – Gameday ​Handbollslandslaget – där det går att följa allt kring landslagen.

– Att nu få med Stena Recycling in i handbollsfamiljen glädjer mig väldigt mycket. Jag ser det som ett bevis på att handbollen levererar på, och vid sidan av planen säger Stefan Lövgren, vd för Svenska Handbollslandslaget AB.

Bilden: Mattias Nilsson (Stena Recycling) och Stefan Lövgren (Svenska Handbollslandslaget AB)