Nyheter

Dam | Herr | U-landslag / 22 januari 2019

Nytt partnerskap med OnePartnerGroup

Rekryterings- och bemanningsföretaget OnePartnerGroup och Svensk Handboll har ingått ett partnerskap som sträcker sig tre år framöver.
– Våra dam- och herrlandslag ligger alla svenskar varmt om hjärtat och vi på OnePartnerGroup är stolta över att vara partner till Svensk Handboll, säger Anders Mårtensson, marknadsdirektör på OnePartnerGroup.

Sponsoravtalet innebär att OnePartnerGroup kommer att synas tillsammans med de blågula landslagen på både dam- och herrsidan.
– Handboll är en härlig och fartfylld sport som kan spelas av alla, oavsett ålder, kön och bakgrund. Handbollen bygger på kamratskap och är en sport där spelarna respekterar både varandra och domarna trots att det är tuffa tag på planen under matcherna, säger Anders Mårtensson och fortsätter:
– Svenska Handbollförbundets vision är att vara nära publik, media, sponsorer och sporten. Det ligger väl i linje med OnePartnerGroups vision att vara Sveriges lokalaste partner och jobba nära våra kunder och samarbetspartners.
Samarbetet innebär också att OnePartnerGroup är blir Gamedaypartner, vilket betyder att de får stor exponering i de svenska seniorlandslagens digitala kanaler under matchdagar.
Stefan Lövgren, vd för Svenska Handbollslandslaget AB:
– Vi har under en längre tid haft ett fint samarbete med OnePartnerGroup, ett partnerskap som nu förlängs och utvecklas ytterligare. Vi är glada att de vill satsa på såväl senior- som ungdomslandslagen och hjälpa oss i vår vision om att utveckla spelare och leverera handboll i världsklass.
ONEPARTNERGROUP
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern med ett unikt helhetskoncept för företag. De är en trygg partner när du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Hos dem har du tillgång till den bästa lokala kompetensen inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Du får också flexibla lösningar som möjliggör långsiktig tillväxt och lönsamhet. Och de finns nära dig. OnePartnerGroup är verksam på 47 orter, med över 2 600 engagerade medarbetare. Genom deras kännedom om, och närvaro på, så många platser är de Sveriges lokalaste samarbetspartner.