Nyheter

Övrigt / 22 mars 2021

Scandic & handbollen i förlängt partnerskap

Samarbetet mellan Svensk Handboll och Scandic fortsätter över 2023 då Sverige står som värd för såväl herrarnas som damernas VM.

Scandic har under många år varit en stark och viktig partner till Svensk handboll, såväl för landslagen som till exempel för ungdoms-SM och domarverksamheten – ett samarbete som nu förlängs i ytterligare minst tre år.

I januari 2023 arrangeras herrarnas VM i Sverige och Polen och i december samma år delar Sverige på värdskapet i damernas VM med grannländerna Danmark och Norge. Scandic är med på den resan.

– Vi har under en längre tid gemensamt utvecklat vårt partnerskap och det känns nu både roligt och spännande att fortsätta vår resa och utveckla varandra. I framtiden blir Scandic också en viktig samarbetspartner i våra digitala rättigheter med syfte att fortsätta lyfta varandras verksamheter, säger Stefan Lövgren, vd för Svenska Handbollslandslaget AB.

Rickard Forsberg, sponsringschef på Scandic:

– Vi har under lång tid varit partner till handbollens, nationellt men även vid de internationella mästerskapen i Sverige, och med detta avtal fortsätter vi på den inslagna vägen och får fortsatt möjlighet att bli boendepartner till landslagen och USM samt till det unika, kommande VM 2023-året där både damerna och herrarnas VM arrangeras i Sverige.