Nyheter

Partners / 12 december 2023

Swebar blir officiell partner

Svenska Handbollslandslaget och Swebar är idag stolta över att tillkännage sitt officiella partnerskap. Samarbetet gäller både herr- och damlandslaget och har ambitionen att skapa förutsättningar för idrottarna att prestera på topp. 

Partnerskapet markerar en viktig milstolpe i Swebars engagemang för att stödja idrott och främja en aktiv livsstil. Det framgångsrika samarbetet mellan Swebar och Svenska Handbollförbundet började för två år sedan. Nu tar Swebar steget från officiell leverantör till officiell partner till Svenska Handbollslandslaget.

– Vårt förlängda och utökade partnerskap är en ”perfect match” på, och vid sidan av plan, säger Stefan Lövgren, VD för Svenska Handbollslandslaget AB.

Det svenska herrlandslaget är ett av de mest framgångsrika handbollslagen i världen och har vunnit flera världsmästerskap och olympiska medaljer. Damlandslaget har precis tagit en övertygande gruppseger i VM och vi ser fram emot att se hur det här ska sluta! Det här partnerskapet kommer att skapa förutsättningar för handbollslandslagen att fortsätta nå nya höjder och ännu större framgångar där Swebar bidrar med hög kvalitet inom sportnutrition och proteinbars.

– Både vi och Handbollslandslaget vill främja idrott och hälsa i samhället så det här samarbetet är nästan skrivet i stjärnorna. Vi ser handbollen som både en tuff och familjär sport där alla är välkomna och att få associeras med handbollslandslaget är vi mycket stolta över,  säger Viktor Johansson, brand manager för Swebar.

Swebar och Svenska Handbollslandslaget ser fram emot att gemensamt bygga på detta partnerskap och skapa en framgångsrik framtid för handbollen i Sverige genom ett driv och engagemang i att hjälpa idrottare nå sin fulla potential.

Om Swebar
Swebar har sedan 1998 varit en pionjär på den svenska marknaden för proteinbars. Genom att erbjuda proteinbars med bra proteinkällor kombinerat med goda och lekfulla smaker, har Swebar etablerat sig som det självklara valet för idrottare och aktiva människor. I Swebars omfattande sortiment finner man proteinbars för varje tillfälle, oavsett om det gäller snabba kolhydrater efter intensiv träning eller sockerfria alternativ som ett läckert och proteinrikt mellanmål. Med smaker som Chokladboll, Hallon & Lakrits och Päronglass erbjuder Swebar en mångfald som gör det svårt att bara välja en favorit. Swebar är en del av Midsona Sverige och ingår i Midsonakoncernen, som äger flera företag inom hälsa och välbefinnande i Norden och övriga Europa.