Nyheter

Herr / 5 januari 2018

Mot fullsatt i Jönköping

Det blir en publikfest i Jönköping i morgon med närmare 7 000 åskådare. Bara ett 50-tal ståplatsbiljetter finns kvar till försäljning inför Sveriges match mot Ungern.

Det kommer därför inte att finnas några biljetter till salu i biljettluckorna i Kinnarps Arena, utan återfående biljetter säljs på handboll.ebiljett.nu.

• • •

Sverige förbereder sig för EM som drar igång nästa vecka bland annat genom att möta Ungern, som tränas av Ljubomir Vranjes Ungern. Den första av de två matcherna lagen emellan spelas i Jönköping under lördagen och det kommer att bli livat i hallen.
– Det är jättepositivt för oss som arrangörer av Hallbybollen att våra deltagare får se handboll i världsklass. Att det är inför fullsatta läktare innebär också det kommer bli en riktigt häftig handbollsupplevelse i Kinnarps Arena och det är vi väldigt glada för, säger Reidar Hallberg i den lokala organisationskommittén.
De biljetter som i skrivande stund fortfarande finns till salu säljs på handboll.ebiljett.nu. Någon försäljning av biljetter i Kinnarps Arena kommer inte att ske.
– Det här är tredje året i rad som landslaget spelar i Jönköping som förberedelse inför ett mästerskap och alla tre gånger har det blivit publikfester, mycket tack av ett lyckat samarbete med Hallbybollen men också tack vare ett fantastiskt arbete av den lokala arrangören, säger Stefan Lövgren, vd för Svenska Handbollslandslaget AB.
Matchen mot Ungern under lördagen spelas 16.15 och sänds på TV3 och Viaplay.
Andra matchen, båda ländernas EM-genrep, spelas 19.15 på måndag. Även den sänds på TV3 och Viaplay. Biljetter till matchen i Partille finns fortfarande och säljs på handboll.ebiljett.nu.
Text: Daniel Vandor
Foto: Petter Arvidson/Bildbyrån
Bilden: Lukas Nilsson spelar sin 41:a A-landskamp under lördagen då Ungern står för motståndet i Jönköping.