Nyheter

Övrigt / 8 mars 2019

Rekomo ny partner till Svensk Handboll

Ett sponsoravtal mellan Rekomo, som jobbar med begagnade kontorsmöbler, och Svensk Handboll samt Svensk Handbollselit (SHE), har ingåtts.
– Att vara med och stödja svensk handboll känns väldigt roligt och viktigt för oss. Svensk handboll står för rätt värderingar inte minst genom att vara den mest jämställda sporten i Sverige. Därför är vi stolta att kunna kalla oss partner till Svensk Handboll, säger Niklas Kylberg, koncernchef för Rekomo.

• • •

De svenska handbollslandslagen på både dam- och herrsidan är bland de folkkäraste i landet och det nya sponsoravtalet innebär bland annat att Rekomo kommer synas i samband med deras matcher. Samarbetet med SHE innebär även att Rekomo kommer exponeras under samtliga matcher i ligan under våren.
– Vi ser fram emot att följa SHE under våren. Det är en liga som innehåller allt, fart, kamp och spänning samtidigt som det inte är något tjafs. Det är ärligheten som gör att man dras till sporten. Att kunna vara en del av detta och stödja SHE känns oerhört kul, säger Niklas Kylberg.
Stefan Lövgren, vd för Svenska Handbollslandslaget AB:
– Vi är glada att kunna inleda ett samarbete med Rekomo och är nöjda med att deras tydlighet i valet av partner baseras på handbollens värderingar och jämnställdhet
OM REKOMO
Så här är det – vi drivs av tanken att tillverka så lite som möjligt. Därför säljer, köper och hyr vi ut begagnade kontorsmöbler till kontor i hela landet. Rekomo har erbjudit återvunna och prisvärda kontorsmöbler sedan 1992. Det innebär att vi haft 26 år på oss att finslipa vårt erbjudande och vår service. Att du blir nöjd med ditt kontor är såklart minst lika viktigt för oss som att rädda miljön. Det är därför grunden i vår affärsidé är hög kundnöjdhet och låg miljöpåverkan. Vår vision är att företag ska tänka andrahand i första hand när det är dags att inreda kontoret. För att underlätta det hjälper vi dig hela vägen. Det betyder att du kan lämna över allt från att rita upp kontorslandskapet till valet av färg på stolsdynan till oss. Vi hjälper dig med hela rasket fram till det är monterat och klart för dig att göra din grej.
Foto: Ludvig Thunman/Bildbyrån