Nyheter

VM 2023 / 15 augusti 2022

Upplev magin inifrån – bli volontär på VM 2023!

Älskar du handboll? Brinner du för evenemang? Vill du skapa ett minne för livet? Då ska du ansöka om att bli volontär på handbolls-VM 2023.

Den 11–29 januari 2023 spelas VM i handboll i Sverige och Polen. De svenska värdstäderna är Göteborg, Malmö, Kristianstad, Jönköping och Stockholm. För drygt en månad sen så lottades gruppspelet, här kan du läsa mer om det.

Idag startar rekryteringen av volontärer till mästerskapet. Personer som är helt avgörande för att skapa ett mästerskap i världsklass.
– Framför allt så får man ett minne för livet. Det är ett sätt att förena hela den svenska handbollsfamiljen och en möjlighet att få lära känna nya människor och få vara med om en upplevelse man inte får i vanliga fall, men också fantastiskt roligt att få jobba tillsammans för handbolls-Sverige, säger Christine Lindgren, volontärsansvarig VM 2023.

För att driva runt ett så stort evenemang som handbolls-VM krävs många personer i många olika roller. Rekryteringen avser följande nio områden: Ackreditering, Hospitality, Hotell, Logistik, Media, Säkerhet, Transport, Tävling och Volontärsservice.

Läs mer här
Anmäl dig här

Har du frågor, kontakta Christine Lindgren och Camilla Rohlén på [email protected]


Info om handbolls-VM 2023

Den 11–29 januari 2023 spelas VM i handboll i Göteborg, Jönköping, Kristianstad, Malmö och Stockholm.  Sverige spelar sina gruppspelsmatcher i Scandinavium, Göteborg och finalen spelas på Tele2 Arena i Stockholm inför 22 000 handbollsfans.